Κατάλογος προϊόντων

powered by

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

ΚΙΤ ιμάντα χρονισμού INA με αντλία νερού

INA Timing Belt KIT with Water Pump

Μέγιστη απόδοση λειτουργίας του μηχανισμού κίνησης με ιμάντα

Περιγραφή προϊόντος:

Το σύστημα χρονισμού, διασφαλίζει ακριβή διαδικασία καύσης στον κινητήρα και ακριβή γωνιακή κίνηση του εκκεντροφόρου άξονα, ο οποίος ανοίγει και κλείνει τις βαλβίδες την κατάλληλη στιγμή. Προϋπόθεση για τους συνεχώς ακριβείς «χρόνους ελέγχου» αποτελεί η σταθερή τάση του ιμάντα χρονισμού, με τεντωτήρες και αδρανείς τροχαλίες.

Εάν ο ιμάντας φθαρεί ή αποκλίνει η τάση του, δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει με ακρίβεια. Το αποτέλεσμα: Ο κινητήρας δεν λειτουργεί πλέον με πλήρη απόδοση. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να αναπηδήσει στα γρανάζια, γεγονός το οποίο μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε βλάβη του κινητήρα.

Επιπροσθέτως σε αυτό τον κίνδυνο, οι απαιτήσεις για όλα τα εξαρτήματα του μηχανισμού κίνησης με ιμάντα, αυξάνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Τα υψηλότερα φορτία στον χώρο του κινητήρα και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, σημαίνει ότι τα συνεργεία πρέπει να αντικαθιστούν ταυτόχρονα όλα τα εξαρτήματα του μηχανισμού κίνησης με ιμάντα, στο πλαίσιο των διαστημάτων που ορίζει ο κατασκευαστής του κάθε οχήματος.

Εάν η αντλία νερού κινείται επίσης από τον ιμάντα χρονισμού, τότε πρέπει να αντικαθίσταται και αυτό το φθαρτό εξάρτημα. Με αυτό τον τρόπο, αποφεύγονται οι επακόλουθες ζημιές και το υψηλό κόστος επισκευής. Τα ΚΙΤ ιμάντα χρονισμού με της κατάλληλη αντλία νερού από την INA, περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για μόνιμη επισκευή σε μία μόνο φορά, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.
 
Οφέλη:
 
  • Αποτελεσματική και έξυπνη λύση επισκευής – γρήγορη αναζήτηση εξαρτήματος, γρήγορη επισκευή
  • Περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα για την τοποθέτηση, άψογα συντονισμένα
  • Όλα τα εξαρτήματα στη γνωστή ποιότητα ΟΕΜ
  • Κορυφαία γκάμα, με περισσότερα από 250 διαφορετικά κιτ ιμάντων χρονισμού με αντλία νερού
  • Ανάλογα με τον τύπο του οχήματος, περιλαμβάνεται επίσης και ο θερμοστάτης
Επιστροφή στην Eπισκόπηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!
Schaeffler REPXPERT Service Center
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Schaeffler REPXPERT Service Center Greece
info@repxpert.gr