Κατάλογος προϊόντων

powered by

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

Αυτο-ρυθμιζόμενος συμπλέκτης LuK (SAC)

Οδηγιεσ τοποθετησησ

LuK self-adjusting clutches (SAC)

Διασφαλίζει σταθερή δύναμη στο πεντάλ, σε όλη τη διάρκεια ζωής του συμπλέκτη

Περιγραφή προϊόντος:

Όταν ο δίσκος του συμπλέκτη φθείρεται, απαιτείται μεγαλύτερη δύναμη στο πεντάλ για να απεμπλακεί ο συμπλέκτης. Ο αυτο-ρυθμιζόμενος συμπλέκτης (SAC) παρέχει αυτόματη αντιστάθμιση φθοράς και διασφαλίζει ότι η απαραίτητη δύναμη για το πάτημα του πεντάλ συμπλέκτη παραμένει χαμηλή καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του συμπλέκτη.

Υπάρχουν δύο είδη αυτο-ρύθμισης – ελεγχόμενη μέσω δύναμης και μέσω διαδρομής. Η ελεγχόμενη μέσω δύναμης αντιστάθμιση φθοράς του SAC, ενεργοποιείται μέσω ενός αισθητήρα φορτίου (σε αυτήν την περίπτωση, τον αισθητήρα του χτενιού), ο οποίος περιστρέφει έναν κεκλιμένο δακτύλιο. Ωστόσο, ο κεκλιμένος δακτύλιος ενός ελεγχόμενου μέσω διαδρομής SAC, περιστρέφεται από έναν μηχανισμό ρύθμισης, που ενεργοποιείται από τη μείωση της διαδρομής αποσύμπλεξης του συμπλέκτη, που σχετίζεται με τη φθορά.
Αυτοί οι μηχανισμοί ρύθμισης διατηρούν χαμηλή την απαραίτητη δύναμη για την ενεργοποίηση μακροπρόθεσμα και αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του, κατά 1,5 φορές συγκριτικά με έναν κοινό συμπλέκτη, παρέχοντας εξαιρετική οδηγική άνεση.

Ο δίσκος του συμπλέκτη και η πλάκα πίεσης, είναι επακριβώς συντονισμένα για να λειτουργούν μεταξύ τους και θα πρέπει πάντα να αντικαθίστανται ταυτόχρονα. Για τον λόγο αυτό, η Schaeffler Automotive Aftermarket προσφέρει εφαρμογές SAC, μόνο στη δοκιμασμένη σειρά LuK RepSet και όχι μια μεμονωμένη πλάκα πίεσης (πλατώ).

Για την τοποθέτηση, απαιτείται το ειδικό εργαλείο SAC, από την Schaeffler Automotive Aftermarket. Επιτρέπει το βίδωμα του συμπλέκτη SAC χωρίς να χρειάζεται αντίστροφη δύναμη. Αυτό το ειδικό εργαλείο για την προένταση, αποτρέπει τη συστροφή του ρυθμιστικού δακτυλίου στην πλάκα πίεσης του συμπλέκτη. Εάν δεν χρησιμοποιηθεί το ειδικό εργαλείο, η πλάκα πίεσης μπορεί να υποστεί ζημιές, προκαλώντας βλάβη του συμπλέκτη. 
Οφέλη:
 
  • Τα χαμηλά φορτία αποσύμπλεξης – που παραμένουν σχεδόν αμετάβλητα σε όλη τη διάρκεια ζωής του συμπλέκτη – εγγυώνται μακροχρόνια οδηγική άνεση
  • Αυξημένα αποθέματα φθοράς σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • Μικρότερη διαδρομή στο πεντάλ
  • Απλοποιημένος σχεδιασμός συστήματος αποσύμπλεξης
  • Μετάδοση υψηλότερης ροπής με τις ίδιες διαστάσεις ενός συμβατικού συμπλέκτη
  • Ποιότητα ΟΕ (Οriginal Equipment)
Επιστροφή στην Eπισκόπηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!
Schaeffler REPXPERT Service Center
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Schaeffler REPXPERT Service Center Greece
info@repxpert.gr