Κατάλογος προϊόντων

powered by

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

Σύνδεσμοι αντιστρεπτικής ράβδου FAG

RUV_PC_SL_915361_04_BS_1634x919px.jpg

Διασφαλίζουν ανθεκτικότητα και στις δύο πλευρές

Περιγραφή προϊόντος:

Κάθε στροφή αποτελεί πρόκληση για το πλαίσιο, και κυρίως για τους συνδέσμους αντιστρεπτικής ράβδου και τις αντιστρεπτικές ράβδους. Οι σύνδεσμοι αντιστρεπτικής ράβδου, συνδέουν την αριστερή και δεξιά πλευρά του πλαισίου μέσω των αντιστρεπτικών ραβδών και διασφαλίζουν την ελάχιστη δυνατή κλίση του αμαξώματος και κινητικότητα της καμπίνας επιβατών σε μια στροφή.

Η φθορά των συνδέσμων αντιστρεπτικής ράβδου, γίνεται συνήθως αντιληπτή από βουητά, τα οποία ακούγονται κατά την οδήγηση πάνω από σαμαράκια και μπορούν να γίνουν αισθητά ακόμη και στο τιμόνι. Σε περίπτωση που απαιτείται επισκευή, οι κορυφαίοι σύνδεσμοι αντιστρεπτικής ράβδου της FAG με τη μέγιστη ακρίβεια τοποθέτησης, είναι η ιδανική λύση.

Πρόσθετες πληροφορίες – η χρήση αντιστρεπτικών ραβδών σε ανεξάρτητα συστήματα ανάρτησης, μπορούν να ελαχιστοποιήσουν την κλίση του αμαξώματος, όταν τοποθετούνται απευθείας στα ψαλίδια ή χρησιμοποιώντας συνδέσμους αντιστρεπτικής ράβδου. Μία εξαίρεση αποτελεί, για παράδειγμα, η ημιάκαμπτη πίσω ανάρτηση που χρησιμοποιείται συνήθως σε οχήματα με σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς. Σε αυτήν την περίπτωση, η λειτουργία της αντιστρεπτικής ράβδου ενσωματώνεται απευθείας στον ημιάκαμπτο άξονα.

 
Οφέλη:
 
  • Επένδυση από ψήγματα ψευδαργύρου για βελτιωμένη αντιδιαβρωτική προστασία (Geomet)
  • Μπαλάκι: Σύστημα στεγανοποίησης με τρία μικρά στεγανοποιητικά χείλη
  • Υλικό δακτυλίου από TPU (θερμοπλαστική πολυουρεθάνη)
  • Μείωση φθοράς μέσω σκληρυμένων πείρων με σφαιρική κεφαλή (νιτροενανθράκωση)
  • Περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και πληρούν τις προδιαγραφές OE
Επιστροφή στην Eπισκόπηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!
Schaeffler REPXPERT Service Center
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Schaeffler REPXPERT Service Center Greece
info@repxpert.gr