Κατάλογος προϊόντων

powered by

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

Τεντωτήρας INA

INA Deflection Pulley

Μικρό εξάρτημα, μεγάλες ευθύνες

Περιγραφή προϊόντος:

Οι αδρανείς τροχαλίες, πρέπει να πληρούν τις ίδιες απαιτήσεις σχετικά με τη διάρκεια ζωής και τη δημιουργία θορύβων όπως τα συστήματα τάνυσης. Χρησιμοποιούνται για να καθορίζουν τη διαδρομή του ιμάντα, σύμφωνα με τον διαθέσιμο χώρο. Αυτό σημαίνει ότι αποτρέπονται οι συγκρούσεις με παρακείμενα εξαρτήματα, ελέγχονται οι πιθανοί κραδασμοί του ιμάντα όταν τα μήκη σύσφιξης είναι πολύ μεγάλα και αυξάνεται η περιμετρική γωνία των μηχανικών συγκροτημάτων ή των τροχαλιών ενός ιμάντα.

Οι αδρανείς τροχαλίες, αποτελούνται από μια χαλύβδινη ή πλαστική τροχαλία, η οποία είναι μόνιμα τοποθετημένη σε ένα σφαιρικό ρουλεμάν βαθιάς αυλάκωσης μονής ή διπλής σειράς. Οι αυξημένες απαιτήσεις αναφορικά με τον χώρο του  κινητήρα, επιβάλλουν πλέον τη χρήση ειδικά σχεδιασμένων ρουλεμάν, με υψηλή ικανότητα φορτίου, την τροφοδοσία υψηλής ποσότητας γράσου και ειδικό γράσο σφαιρικών ρουλεμάν για υψηλές θερμοκρασίες. Επίσης, οι πλαστικές τροχαλίες πρέπει να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις που αφορούν στην επεξεργασία των επιφανειών, τη γεωμετρία και την ανθεκτικότητα.

Μετά την ασφάλιση της αδρανούς τροχαλίας, τοποθετείται ένα πλαστικό προστατευτικό καπάκι. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικά διαμορφωμένα, χαλύβδινα προστατευτικά καπάκια για την προστασία του ρουλεμάν αδρανούς τροχαλίας. Βιδώνονται στην αδρανή τροχαλία.

Αδρανείς τροχαλίες της INA – κορυφαία ποιότητα για μακροχρόνια απόδοση του συστήματος χρονισμού και των συστημάτων μετάδοσης κίνησης με εξωτερικό ιμάντα.

  
 
Οφέλη:
 
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σύστημα χρονισμού και το πρόσθετο σύστημα κίνησης
  • Δυνατότητα εξατομικευμένης βελτιστοποίησης διάταξης μηχανισμού κίνησης με ιμάντα
  • Άψογα προσαρμοσμένο στην εφαρμογή
  • Ελάχιστη απώλεια γράσου και αυξημένη παροχή λίπανσης
  • Ομαλή και ήρεμη λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του
  • Ανθεκτικές στη θερμοκρασία και τις περιβαλλοντικές επιδράσεις
  • Κορυφαία απόδοση για μακροχρόνια απόδοση
Επιστροφή στην Eπισκόπηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!
Schaeffler REPXPERT Service Center
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Schaeffler REPXPERT Service Center Greece
info@repxpert.gr