Κατάλογος προϊόντων

powered by

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

ΚΙΤ ιμάντα χρονισμού INA

INA Timing Belt KIT

Η ολοκληρωμένη λύση για το σύστημα χρονισμού

Περιγραφή προϊόντος:

Το σύστημα χρονισμού, διασφαλίζει ακριβή διαδικασία καύσης στον κινητήρα και ακριβή γωνιακή κίνηση του εκκεντροφόρου άξονα, ο οποίος ανοίγει και κλείνει τις βαλβίδες την κατάλληλη στιγμή. Προϋπόθεση για τους συνεχώς ακριβείς «χρόνους ελέγχου» αποτελεί η σταθερή τάση του ιμάντα χρονισμού, με τεντωτήρες και αδρανείς τροχαλίες.

Εάν ο ιμάντας φθαρεί ή αποκλίνει η τάση του, δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει με ακρίβεια. Το αποτέλεσμα: Ο κινητήρας δεν λειτουργεί πλέον με πλήρη απόδοση. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να αναπηδήσει στα γρανάζια, γεγονός το οποίο μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε βλάβη του κινητήρα.

Επιπροσθέτως σε αυτό τον κίνδυνο, οι απαιτήσεις για όλα τα εξαρτήματα του μηχανισμού κίνησης με ιμάντα, αυξάνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Τα υψηλότερα φορτία στον χώρο του κινητήρα και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, σημαίνει ότι τα συνεργεία πρέπει να αντικαθιστούν ταυτόχρονα όλα τα εξαρτήματα του μηχανισμού κίνησης με ιμάντα, στο πλαίσιο των διαστημάτων που ορίζει ο κατασκευαστής του κάθε οχήματος.  Με αυτό τον τρόπο, αποφεύγονται οι επακόλουθες ζημιές και το υψηλό κόστος επισκευής. Εκτός από τον ιμάντα χρονισμού, τους τεντωτήρες και τις αδρανείς τροχαλίες, τα ΚΙΤ ιμάντα χρονισμού από την INA περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα επισκευής για μια σωστή αντικατάσταση.

Σημείωση: Εάν η αντλία νερού κινείται επίσης από τον ιμάντα χρονισμού, τότε συνιστάται η αντικατάστασή της. Τα ΚΙΤ ιμάντα χρονισμού ΙΝΑ, διατίθενται με την κατάλληλη αντλία νερού.
 
Οφέλη:
 
  • Αποτελεσματική και έξυπνη λύση επισκευής – γρήγορη αναζήτηση εξαρτήματος, γρήγορη επισκευή
  • Περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα για την τοποθέτηση, άψογα συντονισμένα
  • Όλα τα εξαρτήματα στη γνωστή ποιότητα ΟΕΜ
  • Περισσότεροι από 500 διαφορετικούς ΚΙΤ ιμάντα χρονισμού, καλύπτουν πάνω από το 95% του ευρωπαϊκού στόλου των οχημάτων
Επιστροφή στην Eπισκόπηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!
Schaeffler REPXPERT Service Center
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Schaeffler REPXPERT Service Center Greece
info@repxpert.gr