Κατάλογος προϊόντων

powered by

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

Αποσβεστήρας κραδασμών στροφαλοφόρου άξονα ΙΝΑ

INA Crankshaft Vibration Damper

Διασφαλίζει ομαλή και ευχάριστη οδήγηση

Περιγραφή προϊόντος:

Βάσει της αρχής των τεσσάρων χρόνων στον κινητήρα, ο στροφαλοφόρος άξονας επιβραδύνεται συνεχώς και επιταχύνεται ξανά, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανομοιομορφία περιστροφής. Όσο πιο χαμηλός είναι ο αριθμός των κυλίνδρων και ο αριθμός στροφών ρελαντί, τόσο πιο έντονοι είναι οι επακόλουθοι κραδασμοί. Ως αποτέλεσμα, προκύπτουν αυξημένα φορτία στο πρόσθετο σύστημα κίνησης και έντονες, φυσικές ταλαντώσεις στον στροφαλοφόρο άξονα.

Οι αποσβεστήρες κραδασμών στον στροφαλοφόρου άξονα, σε διαφορετικές σχεδιαστικές εκδόσεις, μειώνουν την ταλάντωση και η λειτουργία του κινητήρα καθίσταται πιο ομαλή και ήρεμη. Οι απλοί αποσβεστήρες κραδασμών του στροφαλοφόρου άξονα, αποτελούνται από δύο ξεχωριστούς δίσκους με ένα ενδιάμεσο στοιχείο απόσβεσης. Ο εξωτερικός δίσκος συντονίζεται απόλυτα με τη γεωμετρία του στροφαλοφόρου άξονα και αποτρέπει τη θραύση του όπως και οι αποσβεστήρες κραδασμών.
Οι μηχανισμοί αποσύμπλεξης τροχαλιών, εξοπλίζονται επίσης με ένα πρόσθετο στοιχείο απόσβεσης, με το οποίο αποσυμπλέκεται το πρόσθετο σύστημα κίνησης του στροφαλοφόρου άξονα. Αρχικά, οι κραδασμοί του στροφαλοφόρου άξονα δεν μεταφέρονται στο πρόσθετο σύστημα κίνησης και όλα τα εξαρτήματα του πρόσθετου συστήματος κίνησης ανακουφίζονται σημαντικά.

Η Schaeffler είναι ο μοναδικός προμηθευτής που προσφέρει έναν καινούριο μηχανισμό αποσύμπλεξης του στροφαλοφόρου άξονα, με ιδιαιτέρως ανθεκτικά τοξοειδή ελατήρια για συγκεκριμένες εφαρμογές, επιπροσθέτως στα συμβατικά συστήματα απόσβεσης.

 

 
Οφέλη:
 
  • Στοιχεία απόσβεσης από καουτσούκ ή σιλικόνη
  • Βελτιστοποίηση θορύβου, ομοιόμορφη και ομαλή λειτουργία κινητήρα
  • Απεμπλοκή του συστήματος μετάδοσης κίνησης με εξωτερικό ιμάντα από τις ανομοιομορφίες περιστροφής του στροφαλοφόρου άξονα
  • Αποκλειστικός προμηθευτής των πρωτοποριακών τροχαλιών αποσύμπλεξης
Επιστροφή στην Eπισκόπηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!
Schaeffler REPXPERT Service Center
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Schaeffler REPXPERT Service Center Greece
info@repxpert.gr