Κατάλογος προϊόντων

powered by

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

Τροχαλία δυναμό με καστάνια (OAP) INA

INA Overrunning Alternator Pulley

Αποσβένει τους κραδασμούς στον μηχανισμό κίνησης με ιμάντα και προστατεύει τα εξαρτήματα

Περιγραφή προϊόντος:

Η περιστροφική κίνηση του στροφαλοφόρου άξονα σε έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης, δεν είναι ομοιόμορφη. Η αιτία: Η αρχή των τεσσάρων χρόνων, επιβραδύνει τον στροφαλοφόρο άξονα και έπειτα τον επιταχύνει ξανά, προκαλώντας κραδασμούς. Αυτές οι ανομοιομορφίες περιστροφής μεταφέρονται επίσης στο σύστημα μετάδοσης της κίνησης με εξωτερικό ιμάντα και προκαλούν αυξημένο φορτίο σε όλα τα εξαρτήματα. Για την αποσύμπλεξη του δυναμό από τις ανομοιομορφίες περιστροφής, τοποθετείται μια τροχαλία δυναμό με καστάνια. Αυτή μεταδίδει την ισχύ του στροφαλοφόρου άξονα προς μία μόνο κατεύθυνση και κατά συνέπεια, ανακουφίζει τον μηχανισμό κίνησης με ιμάντα.

Εάν η τροχαλία δυναμό με καστάνια είναι ελαττωματική, ο μηχανισμός κίνησης με ιμάντα αρχίζει να δονείται, παρουσιάζονται έντονοι θόρυβοι και επηρεάζονται όλα τα εξαρτήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, η τροχαλία δυναμό με καστάνια της ΙΝΑ, αποτελεί την ιδανική λύση αντικατάστασης. Διασφαλίζει ανθεκτικότητα και μέγιστη ακρίβεια για τις καθιερωμένες τεχνολογίες τροχαλιών δυναμό με καστάνια OAP (τροχαλία δυναμό με καστάνια) και OAD (καστάνια δυναμό με αποσύμπλεξη).

Η συμβουλή μας: Εάν αντικαταστήσετε τον μονόδρομο συμπλέκτη, θα πρέπει επίσης να αντικαταστήσετε τον τεντωτήρα του ιμάντα, τις τροχαλίες και τον ιμάντα Poly-V, ώστε όλα να λειτουργούν ξανά άψογα μεταξύ τους.

 
Οφέλη:
 
  • Μείωση κραδασμών στον ιμάντα
  • Βελτιωμένη συμπεριφορά θορύβου
  • Μειώνει τη δύναμη και τη διαδρομή τάνυσης
  • Αυξημένη διάρκεια ζωής του τεντωτήρα και του ιμάντα
  • Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην αγορά με περισσότερες από 250 εκατομμύρια OAP από την παρουσίασή της, στην αγορά
Επιστροφή στην Eπισκόπηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!
Schaeffler REPXPERT Service Center
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Schaeffler REPXPERT Service Center Greece
info@repxpert.gr