Κατάλογος προϊόντων

powered by

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

INA FEAD KIT

INA FEAD KIT

Η εύκολη λύση για μια ολοκληρωμένη επισκευή

Περιγραφή προϊόντος:

Για μια επαγγελματική επισκευή του συστήματος μετάδοσης κίνησης με εξωτερικό ιμάντα, δεν αρκεί πλέον ο έλεγχος ή η αντικατάσταση του ιμάντα Poly-V.
Τα πρόσθετα εξαρτήματα, όπως το σύστημα κλιματισμού, το σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης, τα ολοένα και πιο ισχυρά δυναμό και τα συστήματα start-stop, οδηγούν σε αυξημένη πολυπλοκότητα. Συγχρόνως, οι αυστηροί στόχοι σχετικά με το CO2, οδηγούν σε αυξημένη χρήση μικρότερων κινητήρων («μείωση κυβισμού») με περισσότερες ανομοιομορφίες  περιστροφής του στροφαλοφόρου άξονα και, επομένως, υψηλότερο φορτίο σε ολόκληρο το σύστημα μετάδοσης κίνησης με εξωτερικό ιμάντα.

Με το ΚΙΤ FEAD της ΙΝΑ, η Schaeffler προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στο aftermarket των αυτοκινήτων, για μόνιμη επισκευή του συστήματος μετάδοσης κίνησης με εξωτερικό ιμάντα. Ο ιμάντας Poly-V, οι τεντωτήρες, οι αδρανείς τροχαλίες και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ αποτελούν πάντα μέρος των κύριων εξαρτημάτων του. Ανάλογα με τον τύπο του οχήματος και την καταπόνηση, η λύση επισκευής μπορεί επίσης να περιλαμβάνει μια τροχαλία δυναμό με καστάνια, έναν στρεπτικό αποσβεστήρα κραδασμών, έναν μηχανισμό αποσύμπλεξης τροχαλιών ή και μια αντλία νερού.

Τα ΚΙΤ FEAD της INA είναι ειδικά διαμορφωμένες προτάσεις επισκευής για αντίστοιχες εφαρμογές σε οχήματα και περιλαμβάνουν τα ακριβή εξαρτήματα που χρειάζεται το συνεργείο – τίποτα περισσότερο, και σίγουρα τίποτα λιγότερο!

 
Οφέλη:
 
  • Ειδικές προτάσεις επισκευής, απόλυτα προσαρμοσμένες στον αντίστοιχο τύπο του κάθε οχήματος
  • Άψογα συντονισμένα μεταξύ τους εξαρτήματα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του γνήσιου εξοπλισμού
  • Καμία επαναλαμβανόμενη επισκευή – καμία επαναλαμβανόμενη βλάβη
  • Περιλαμβάνει όλα τα πρόσθετα εξαρτήματα για την τοποθέτηση
  • Υψηλή αποτελεσματικότητα επισκευής και τοποθέτησης
Επιστροφή στην Eπισκόπηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!
Schaeffler REPXPERT Service Center
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Schaeffler REPXPERT Service Center Greece
info@repxpert.gr