Κατάλογος προϊόντων

powered by

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

LuK RepSet Pro

LuK_PC_RS_620326821-1634x919px.jpg
LuK_PC_RS_623312433-1634x919px.jpg
LuK_3D_Mock_Up_RepSetPro_PC_right_new-1634x919px.jpg

Η ολοκληρωμένη λύση για υδραυλικά και ημι-υδραυλικά συστήματα συμπλέκτη

Περιγραφή προϊόντος: 

Σημαντικό στοιχείο για τη λειτουργία του συμπλέκτη είναι το σύστημα αποσύμπλεξης. Το CSC ή η κάτω αντλία του συμπλέκτη, τοποθετείται συνήθως στο εσωτερικό, ή στο εξωτερικό του περιβλήματος του συμπλέκτη, όπου τα εξαρτήματα είναι εκτεθειμένα σε θερμότητα, ακαθαρσίες, διάβρωση, υγρασία και νέφη λιπαντικών. Με την πάροδο του χρόνου και την αύξηση των διανυθέντων χιλιομέτρων, αυτές οι επιδράσεις αυξάνουν τη φθορά του υδραυλικού συστήματος.

Για τον λόγο αυτό, οι ειδικοί της Schaeffler Automotive Aftermarket συνιστούν την αντικατάσταση του CSC και της κάτω αντλίας συμπλέκτη, κατά την επισκευή του συμπλέκτη. Με αυτόν τον τρόπο, αποτρέπονται επακόλουθες ζημιές και μια δεύτερη επίσκεψη του πελάτη στο συνεργείο. Το LuK RepSet Pro αποδεικνύει εδώ και χρόνια ότι αποτελεί την ιδανική λύση επισκευής για τα μοντέρνα οχήματα με CSC.

Επιπλέον, η σειρά LuK RepSet Pro επεκτείνεται συνεχώς. Εκτός από τις εφαρμογές για τα πλήρως υδραυλικά συστήματα με CSC, διατίθενται επίσης εφαρμογές για οχήματα με ημι-υδραυλικά συστήματα συμπλέκτη. Μαζί με την πλάκα πίεσης συμπλέκτη, τον δίσκο συμπλέκτη και το μηχανικό ρουλεμάν αποσύμπλεξης, διατίθενται επίσης και με την κάτω αντλία του συμπλέκτη.


 
Οφέλη:
 
  • Όλα τα εξαρτήματα είναι επακριβώς συντονισμένα για να λειτουργούν άψογα μεταξύ τους και δοκιμασμένα μέσω της μαζικής παραγωγής (σε ποιότητα ΟΕ), διασφαλίζοντας απρόσκοπτη λειτουργία ολόκληρου του συστήματος συμπλέκτη.
  • Η κατάλληλη λύση για οχήματα με πλήρως ή ημι-υδραυλικά συστήματα αποσύμπλεξης.
  • Απλοποιεί την εύρεση εξαρτημάτων, μειώνει τον χρόνο παραγγελίας
  • Συνοδεύεται από τεχνικές πληροφορίες για αντικατάσταση των εξαρτημάτων, βήμα προς βήμα
Επιστροφή στην Eπισκόπηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!
Schaeffler REPXPERT Service Center
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Schaeffler REPXPERT Service Center Greece
info@repxpert.gr