Κατάλογος προϊόντων

powered by

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

LuK RepSet 2CT

LuK_PC_RepSet_2CT_602000600-1634x919px.jpg
LuK_PC_RepSet_2CT_602001610-1634x919px.jpg
LuK_3D_Mock_Up_RepSet2CT_PC_right_new-1634x919px.jpg

Η λύση επισκευής για οχήματα με διπλό ξηρό συμπλέκτη

Περιγραφή προϊόντος:

Τα κιβώτια ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά στην αγορά, καθώς χρησιμοποιούνται από έναν μεγάλο αριθμό κατασκευαστών οχημάτων.

Το LuK RepSet 2CT είναι η πρακτική λύση επισκευής για τη συγκεκριμένη τεχνολογία. Εκτός από τον διπλό συμπλέκτη, το LuK RepSet 2CT περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την πλήρη αντικατάσταση του συστήματος διπλού συμπλέκτη. Όλα τα εξαρτήματα διαθέτουν ποιότητα ΟΕ.

Η λύση επισκευής διατίθεται προς το παρόν για οχήματα με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη σε Alfa Romeo, Audi, Fiat, Ford, Hyundai, Renault, Seat, Skoda, Smart, Volkswagen, ….

Για την επισκευή ενός διπλού συμπλέκτη, απαιτούνται ειδικά εργαλεία, και η Schaeffler Automotive Aftermarket τα προσφέρει ως αρθρωτό σύστημα. Έτσι, τα συνεργεία μπορούν να επισκευάζουν τα διαφορετικά συστήματα διπλού συμπλέκτη κάθε κατασκευαστή οχημάτων.

Σε αυτό το σημείο, λάβετε υπόψη ότι η επισκευή ενός διπλού συμπλέκτη, δεν μπορεί να συγκριθεί με την επισκευή ενός συμβατικού. Αυτός είναι και ο λόγος που η Schaeffler Automotive Aftermarket ολοκληρώνει αυτήν τη λύση επισκευής με ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα , τεχνικά φυλλάδια, αναλυτικές οδηγίες επισκευής και εκπαιδευτικά βίντεο για την αφαίρεση και τοποθέτηση του διπλού συμπλέκτη.

Και παρεμπιπτόντως , εκτός από τους διπλούς συμπλέκτες, το γκάμα περιλαμβάνει επίσης το κατάλληλο ΒΔΜ, επίσης από την LuK.


 
Οφέλη:
 
  • Το μοναδικό προϊόν στο είδος του για τα ανεξάρτητα συνεργεία
  • Αρθρωτό σύστημα εργαλείων για τα τρέχοντα και τα μελλοντικά συστήματα διπλού ξηρού συμπλέκτη
  • Τα συνεργεία μπορούν να επισκευάζουν συστήματα διπλού ξηρού συμπλέκτη γρήγορα, αποτελεσματικά και επαγγελματικά
  • Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την αντικατάσταση ενός συστήματος διπλού ξηρού συμπλέκτη
  • Όλα τα εξαρτήματα είναι επακριβώς συντονισμένα για να λειτουργούν άψογα μεταξύ τους
  • Σε δοκιμασμένη ποιότητα OE
  • Οι αιτίες βλαβών μειώνονται
  • Δημιουργεί οικονομικά οφέλη
  • Μια αναπτυσσόμενη αγορά
Επιστροφή στην Eπισκόπηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

Special tool tip
Tip
Schaeffler REPXPERT Service Center
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Schaeffler REPXPERT Service Center Greece
info@repxpert.gr