Κατάλογος προϊόντων

powered by

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

Συμπλέκτες Τρακτέρ LuK

LuK Tractor Clutches

No1 αντικατάσταση συμπλέκτη για όλες τις σημαντικές εφαρμογές τρακτέρ

Περιγραφή προϊόντος:

Η LuK είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογίας συμπλέκτη και προμηθεύει σχεδόν όλους τους κατασκευαστές τρακτέρ με ξηρούς συμπλέκτες ή στρεπτικούς αποσβεστήρες για τη σύνδεση του κινητήρα με το κιβώτιο ταχυτήτων. Ο συμπλέκτης είναι τοποθετημένος ανάμεσα στο βολάν του κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων, και διατίθενται διάφοροι τύποι οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την κάλυψη των διάφορων εκδόσεων κιβωτίων ταχυτήτων. Οι συμπλέκτες τρακτέρ δεν πρέπει να διασφαλίζουν μόνο τη λειτουργία. Συνήθως, πρέπει επίσης να θέτουν σε κίνηση δευτερεύοντα μηχανήματα μέσω του συστήματος μετάδοσης κίνησης PTO. Όλοι οι κορυφαίοι κατασκευαστές τρακτέρ βασίζονται στην ανθεκτικότητα, την αποδοτικότητα κόστους και την εξαιρετική ποιότητα απόσβεσης των συστημάτων συμπλέκτη τρακτέρ της LuK. Μπορείτε να βασιστείτε σε προϊόντα με παρατεταμένη διάρκεια ζωής: δεν είναι τυχαίο που η LuK είναι παγκόσμιος ηγέτης στις πωλήσεις συμπλεκτών ετησίως. Η γνήσια γκάμα της LuK διαθέτει τα κατάλληλα εξαρτήματα για κάθε δυνατή χρήση, σε ποιότητα OE και με λειτουργική άνεση.
 
Οφέλη:

Μονός συμπλέκτης
  • Περίβλημα από πεπιεσμένο χάλυβα για χαμηλό κόστος και ελάχιστες απαιτήσεις χώρου.
  • Πλάκα πίεσης από χυτοσίδηρο με μεγάλη μάζα η οποία, όταν χρησιμοποιείται με μεταλλικό υλικό τριβής, είναι πολύ ανθεκτική σε θερμοκρασίες λειτουργίας έως 400°C.
  • Διατίθεται έκδοση με σταθερό καρέ για ανεξάρτητο σύστημα μετάδοσης κίνησης PTO.
  • Το χτένι παρέχει τη δύναμη σύσφιξης και ενεργοποιεί τον συμπλέκτη.

Διπλός συμπλέκτης
  • Αυτή η νέα σχεδίαση αξιοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία συμπλέκτη, χρησιμοποιώντας ένα αεριζόμενο περίβλημα για βελτιωμένη ψύξη και διάχυση  της θερμότητας.
  • Το εκτενές απόθεμα φθοράς της διαδρομής του χτενιού, επιτρέπει την αυξημένη διάρκεια ζωής του συμπλέκτη.
  • Το τμήμα PTO του PTO ασφαλείας  του συμπλέκτη, συγκρατείται μηχανικά στη θέση αποσύμπλεξης κατά την εκκίνηση του κινητήρα.
  • Εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή.
Επιστροφή στην Eπισκόπηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!
Schaeffler REPXPERT Service Center
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Schaeffler REPXPERT Service Center Greece
info@repxpert.gr