Κατάλογος προϊόντων

powered by

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

Εξαρτήματα CV της INA, για το πρόσθετο σύστημα μετάδοσης της κίνησης

INA CV Components for the Auxiliary Drive

Εξαρτήματα μηχανισμού κίνησης με ιμάντα, για φορτηγά από τον κορυφαίο προμηθευτή σειράς προϊόντων

Περιγραφή προϊόντος:

Το σύστημα κίνησης με ιμάντα ενός φορτηγού, πρέπει να είναι ανθεκτικό σε συνεχείς επιβαρύνσεις, καθώς εκτίθεται σε θερμότητα και ακαθαρσίες. Συγχρόνως, η ομαλή μετάδοση ισχύος μέσω του τανυσμένου ιμάντα, μπορεί να επιτευχθεί μόνο εφόσον οι τεντωτήρες, τα ελεύθερα ρουλεμάν και οι τροχαλίες δυναμό με καστάνια, αλληλεπιδρούν με ακρίβεια.

Τα φθαρμένα στοιχεία σύσφιξης, προκαλούν συνήθως ζημιές στον τανυσμένο ιμάντα. Επομένως, η γκάμα της INA για τα φορτηγά, περιλαμβάνει μηχανικά και υδραυλικά στοιχεία τάνυσης, ελεύθερα ρουλεμάν και τροχαλίες δυναμό με καστάνια.

Η Schaeffler, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων στον κόσμο, για πρόσθετα συστήματα μετάδοσης της κίνησης των φορτηγών. Με τη μάρκα INA, ο επιχειρηματικός κλάδος του aftermarket αυτοκινήτων, προσφέρει έξυπνες λύσεις για την επαγγελματική επισκευή του μηχανισμού κίνησης με ιμάντα. 
Οφέλη:
 
  • Τα εξαρτήματα μηχανισμού κίνησης με ιμάντα της  INA για τα φορτηγά, προσφέρουν εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ακρίβειας και είναι ανθεκτικά στη φθορά, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής όλων των εξαρτημάτων στο σύστημα μετάδοσης κίνησης με εξωτερικό ιμάντα
  • Τα στοιχεία σύσφιξης της INA, διασφαλίζουν αντιστάθμιση ανοχής για όλα τα εξαρτήματα του μηχανισμού κίνησης με ιμάντα
    • Σε περίπτωση επιμήκυνσης και φθοράς του ιμάντα
    • Σε περίπτωση διαστολής όλων των εξαρτημάτων λόγω θερμότητας
  • Έτσι, αποτρέπεται η ολίσθηση και μειώνονται οι θόρυβοι
  • Τα εξαρτήματα CV για το πρόσθετο σύστημα μετάδοσης της κίνησης, συμμορφώνονται πλήρως με τις προδιαγραφές του γνήσιου εξοπλισμού
 
Επιστροφή στην Eπισκόπηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!
Schaeffler REPXPERT Service Center
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Schaeffler REPXPERT Service Center Greece
info@repxpert.gr