Κατάλογος προϊόντων

powered by

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!

Ιμάντες FEAD INA

INA FEAD Belt

Ιμάντες για το σύστημα μετάδοσης κίνησης με εξωτερικό ιμάντα, από τους κορυφαίους ειδικούς των κινητήρων

Περιγραφή προϊόντος:

Τα τελευταία χρόνια, το σύστημα μετάδοσης κίνησης με εξωτερικό ιμάντα, εξελίχθηκε σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο σύστημα, το οποίο πρέπει να είναι ανθεκτικό σε ακραία φορτία. Για να διασφαλίζεται η μακροχρόνια λειτουργία του πρόσθετου συστήματος κίνησης, ο μηχανισμός κίνησης με ιμάντα, θα πρέπει να αντικαθίσταται ανά τακτά διαστήματα με ανταλλακτικά σε ποιότητα OEM:

Τραπεζοειδής ιμάντας
Οι ιμάντες V, τοποθετούνται πλέον σπανίως στα καινούρια οχήματα, αλλά εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για τον υφιστάμενο στόλο των  οχημάτων. Διαθέτουν μια σφηνοειδή επιφάνεια επαφής και συνήθως μια οδοντωτή δομή για μικρότερη ακτίνα περιέλιξης.

Iμάντες Poly - V
Στα μοντέρνα οχήματα, οι ιμάντες Poly - V αντιπροσωπεύουν την πιο πρόσφατη, προηγμένη τεχνολογία. Διαθέτουν διάφορες, σφηνοειδείς πλευρές που κινούνται προς μια διαμήκη κατεύθυνση, είναι πιο λεπτοί και σχεδιασμένοι για υψηλότερα φορτία. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σύγχρονους, ελικοειδείς μηχανισμούς κίνησης με ιμάντα και σε τροχαλίες με μικρές διαμέτρους. Για να κινείται ο ολοένα και πιο ισχυρός πρόσθετος εξοπλισμός, μεταδίδουν μεγάλες δυνάμεις και είναι ανθεκτικοί σε υψηλότερα φορτία. Για ακριβή τοποθέτηση σε διάφορα οχήματα, διατίθενται πλέον διάφορα πλάτη και μήκη. Χάρη στις περαιτέρω τεχνολογικές εξελίξεις, η γκάμα ιμάντων Poly – V, περιλαμβάνει επίσης ελαστικούς ιμάντες Poly - V (EPK) και διπλούς ιμάντες Poly - V (DPK). 
Οφέλη:

Η προσφορά για ιμάντες στο σύστημα μετάδοσης κίνησης με ιμάντα αναλυτικά:
  • Τραπεζοειδείς και ιμάντες Poly - V, έκδοση ελαστικού και διπλού ιμάντα
  • Συνολικά περισσότεροι από 550 διαφορετικοί αριθμοί εξαρτημάτων σε ποιότητα ΟΕΜ
  • Εκτενής κάλυψη του ευρωπαϊκού στόλου μέσω συνεχούς διεύρυνσης του προγράμματος των προϊόντων
Επιστροφή στην Eπισκόπηση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Εγγραφείτε σήμερα για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας: κατάλογος TecDoc, οδηγίες και βίντεο τοποθέτησης, πρόγραμμα μπόνους καθώς ακι τρέχουσες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εγγραφή τώρα!
Schaeffler REPXPERT Service Center
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Schaeffler REPXPERT Service Center Greece
info@repxpert.gr