Εφαρμογή Schaeffler REPXPERT, για όλες τις φορητές συσκευές: Η αναζήτηση προϊόντων για τα συνεργεία είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ!

1634x919pcx_RXP_App_widescreen_image_2020_GR.jpg
Η Schaeffler, παρουσιάζει τη νέα της εφαρμογή του REPXPERT, για όλες τις φορητές συσκευές στην Ελλάδα και τη Κύπρο, στην ελληνική γλώσσα. Αυτή η νέα «φορητή» λύση, επιτρέπει τον γρήγορο και εξαιρετικά εύκολο εντοπισμό του σωστού ανταλλακτικού για τις επισκευές και όλων των σχετικών τεχνικών πληροφοριών. Όλοι οι επαγγελματίες των συνεργείων, μπορούν πλέον να απολαύσουν πλήρη πρόσβαση στο TecDoc και να επωφεληθούν από άλλες πολλές έξυπνες λύσεις, όπως ο σαρωτής γραμμικού κώδικα ή τα βίντεο τοποθέτησης για τα προϊόντα Schaeffler. Όλα πλέον είναι διαθέσιμα σε συσκευές iOS και Android!

Το REPXPERT, είναι η μάρκα υποστήριξης της Schaeffler, στο Automotive Aftermarket. Οι διάφορες υπηρεσίες του για τους επαγγελματίες των συνεργείων, περιλαμβάνουν μια διαδικτυακή πύλη, όπου διατίθενται περιεχόμενα και κατάλογοι, για γρήγορες και επαγγελματικές επισκευές. Η νέα εφαρμογή, μεταφέρει την παροχή υπηρεσιών του REPXPERT, σε νέα επίπεδα και τα κύρια χαρακτηριστικά του REPXPERT, είναι πλέον διαθέσιμα οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή συνιστά ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τον εντοπισμό του σωστού ανταλλακτικού και την προσφορά σχετικών, τεχνικών πληροφοριών. Αλλάζει τον τρόπο, με τον οποίο οι μηχανικοί αναζητούν πληροφορίες.

«Η επιτυχία ενός συνεργείου, δεν βασίζεται μόνο στην ποιότητα των παρεχόμενων επισκευών, αλλά και στην ταχύτητα και την αποδοτικότητα κατά τη συνολική διαδικασία διάγνωσης της βλάβης και της επιλογής του σωστού ανταλλακτικού», αναφέρει ο Γιώργος Δέλλας, Τεχνικός Διευθυντής της Schaeffler και του REPXPERT στην Ελλάδα, τη Κύπρο και τη Μάλτα. «Κατά την παραλαβή ενός ανταλλακτικού, η νέα αυτή εφαρμογή του REPXPERT για όλες τις φορητές συσκευές, θα επιλέξει επίσης για εσάς σχετικές, τεχνικές πληροφορίες και οδηγίες σωστής τοποθέτησης, καθώς και διαθέσιμα εγχειρίδια. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε έγγραφα στο συνεργείο».

Πρόσβαση των συνεργείων στο TecDoc με ένα κλικ
Μόλις ο χρήστης ανοίξει την εφαρμογή, εμφανίζεται ένα κύριο μενού με μια άριστα δομημένη αρχική οθόνη, στον σχεδιασμό του REPXPERT. Τα εικονίδια, σχετίζονται με τα κύρια χαρακτηριστικά, όπως η αναζήτηση βάσει του οχήματος. Το γεγονός αυτό, παρέχει στον χρήστη απεριόριστη πρόσβαση στον κατάλογο ανταλλακτικών της Schaeffler και επίσης, πλήρης και δωρεάν πρόσβαση στο TecDoc, με όλους τους κατασκευαστές στο Automotive Aftermarket, μετά από την εγγραφή. Ο μηχανικός, μπορεί να εντοπίσει εύκολα το σωστό ανταλλακτικό που χρειάζεται για την αντικατάσταση, εισάγοντας τον αριθμό VIN ή έναν κωδικό κινητήρα, για παράδειγμα. Η αναζήτηση είναι επίσης εύκολη, βάσει των μαρκών και των μοντέλων των οχημάτων. Μετά από την ολοκλήρωση της αναζήτησης, υπάρχει δυνατότητα ενός βελτιωμένου φιλτραρίσματος βάσει των μαρκών της Schaeffler ή μιας ομάδας προϊόντων. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή.

Κατάργηση της πληκτρολόγησης: Το REPXPERT παρουσιάζει τη σάρωση γραμμικού κώδικα
Όταν εντοπιστεί το σωστό ανταλλακτικό, είναι η κατάλληλη στιγμή για δύο ακόμη χρήσιμα χαρακτηριστικά της εφαρμογής για τις φορητές συσκευές: Κατηγορία Σαρωτή Γραμμικού Κώδικα(Barcode) και Αναζήτηση ανταλλακτικών. Η επιλογή Αναζήτηση ανταλλακτικών, ενδείκνυται για τη διασταύρωση στοιχείων και την εύρεση πιθανών υποκατάστατων από τους ανταγωνιστές στην αγορά. Το μοναδικό στοιχείο που χρειάζεται ο χρήστης είναι ο αριθμός OE ή ο αριθμός ανταλλακτικού ή ένας κωδικός EAN ενός προϊόντος.

Ο σαρωτής γραμμικού κώδικα της εφαρμογής, προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Μόλις ένα προϊόν Schaeffler (ή οποιοδήποτε άλλο!) παραδοθεί στον μηχανικό, μπορεί να ελέγξει εύκολα επί τόπου, σαρώνοντας τον γραμμικό κώδικα, εάν είναι το ανταλλακτικό που παράγγειλε, εάν το ανταλλακτικό είναι συμβατό ή τις ενημερωμένες τεχνικές πληροφορίες σχετικές με το προϊόν.

Τιμές για ΒΔΜ διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή
Και τι συμβαίνει, όταν ο μηχανικός χρειάζεται συγκεκριμένα στοιχεία ελέγχου ή και τοποθέτησης, όπως τιμές ανοχών για το Βολάν Διπλής Μάζας; Το CheckPoint, είναι το εικονίδιο που πρέπει να επιλέγετε. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όσους επισκευάζουν συμπλέκτες ή βολάν διπλής μάζας.
​​​​​​​
Επιπλέον, η εφαρμογή REPXPERT για τις φορητές συσκευές, θα εξακολουθεί να εξελίσσεται και θα προσφέρει ακόμη περισσότερα οφέλη στο μέλλον. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο μηχανικός, είναι να κατεβάσει την εφαρμογή από το iOS Apple Store ή το Google Play App Store. Για να είναι η εφαρμογή REPXPERT πλήρως λειτουργική, ο χρήστης πρέπει να πραγματοποιήσει εγγραφή (ή να συνδεθεί με τα τρέχοντα στοιχεία χρήστη REPXPERT που χρησιμοποιεί στον υπολογιστή του). Η αναζήτηση TecDoc είναι διαθέσιμη, για παράδειγμα, μόνο για συνδεδεμένους χρήστες. Χωρίς χρέωση!
Κάντε κλικ στα παρακάτω εικονίδια του App Store για να κατεβάσετε το REPXPERT App:
 
​​​​​​​
​​​​​​​