Κιτ συμπλέκτη 620 3268 00 για PSA – Λάθος επεξεργασία της πλάκας πίεσης του πλατώ;

DS34433 Thema-des-Monats-April-LuK.jpg
Μετά την αφαίρεση του συμπλέκτη από τη συσκευασία και την παρατήρηση της πλάκας πίεσης, θα αναρωτιόταν ακόμη και ένας έμπειρος τεχνικός. Μπορεί να λειτουργήσει; Πρόκειται για κατασκευαστικό σφάλμα; «Δεν έχω συναντήσει ποτέ τόσο επίπεδη επιφάνεια», αναφέρει ο τεχνικός, ή κάτι παρόμοιο. 

Τι συνέβη εδώ; «Κανονικά, η επιφάνεια είναι σκληρή, μπορείτε να δείτε τις αυλακώσεις.»

Σωστό.Κανονικά.

Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, πρόκειται για μια εντελώς νέα μέθοδο κατασκευής. Επειδή η πλάκα πίεσης δεν είναι χυτή και η επεξεργασία της δεν έχει γίνει όπως γίνεται συνήθως. Είναι διαμορφωμένη από χάλυβα, μέσω της μεθόδου βαθιάς εξέλασης. Επομένως, καθιστά περιττό το επακόλουθο βήμα επεξεργασίας.

Η ικανότητα θερμικής απορρόφησης και ο συντελεστής τριβής δεν επηρεάζονται, και το σύνολο της πλάκας πίεσης, συμμορφώνεται πλήρως με τις τεχνικές απαιτήσεις. Δεν υπάρχουν διαφορές στην τοποθέτηση, οπότε θαυμάστε το για ένα με δύο δευτερόλεπτα και στη συνέχεια τοποθετήστε το ήρεμα χωρίς κανένα άγχος.

Οδηγίες τοποθέτησης σχετικά με το κάθε όχημα, μπορείτε να βρείτε στο REPXPERT, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το ανταλλακτικό, διατίθενται στην ιστοσελίδα www.repxpert.gr

​​​​​​​Εάν έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.