Σχετικά με εμάς

Schaeffler Headquarter Langen
Η Schaeffler διαμορφώνει την κινητικότητα του αύριο
Όμιλος Schaeffler

Ο Όμιλος Schaeffler αποτελεί έναν κορυφαίο, διεθνώς ενσωματωμένο προμηθευτή στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει την ανώτερη ποιότητα, την εξαιρετική τεχνολογία και την ισχυρή ικανότητα για τις καινοτομίες. Ο Όμιλος Schaeffler συμβάλλει σημαντικά στην «Κινητικότητα του αύριο» με εξαρτήματα και συστήματα υψηλής ακρίβειας στον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, και το πλάισιο, καθώς και με λύσεις ρουλεμάν κύλισης και ολίσθησης για μια μεγάλη ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών. 

Οι πωλήσεις της τεχνολογικής αυτής εταιρείας, ανήλθαν περίπου στα 12,6 δισεκατομμύρια ευρώ το 2020. Με περίπου 83.3​​​00 εργαζόμενους, η Schaeffler αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες οικογενειακές επιχειρήσεις, και με σχεδόν 170 τοποθεσίες σε περισσότερες από 50 χώρες, διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο σημείων παραγωγής, εγκαταστάσεων έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και εταιρείες πωλήσεων.
 
Schaeffler Automotive Aftermarket

Κάθε φορά που ένα όχημα χρειάζεται να επισκεφτεί το συνεργείο, τα προϊόντα και οι λύσεις επισκευής από την Schaeffler Automotive Aftermarket, αποτελούν συνήθως την πρώτη επιλογή κατά την επισκευή. Με τις τέσσερις μάρκες του – LuK, INA και FAG – ο επιχειρηματικός αυτός τομέας, είναι υπέυθυνος για το παγκόσμιο εμπόριο ανταλλακτικών της Schaeffler. Είτε πρόκειται για κιβώτιο ταχυτήτων, κινητήρα ή πλαίσιο, η Schaeffler Automotive Aftermarket μπορεί να ανατρέξει στη μακρόχρονη εμπειρία του Automotive Aftermarket, προσφέροντας λύσεις που είναι προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται σε μια ευρεία γκάμα απαιτήσεων επισκευής. Οι πελάτες του επιχειρηματικού τομέα του aftermarket των αυτοκινήτων, έχουν πρόσβαση σε πρωτοποριακά προϊόντα του Ομίλου Schaeffler, ο οποίος είναι κορυφαίος αναπτυξιακός εταίρος των κατασκευαστών οχημάτων παγκοσμίως.

Όλα τα προϊόντα και οι λύσεις επισκευής από την Schaeffler Automotive Aftermarket, διακρίνονται για την προηγμένη τεχνολογία και την εξαιρετική ποιότητα γνήσιου εξοπλισμού (OE). Η γκάμα των ειδικών του aftermarket, περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για την αντικατάσταση ανταλλακτικών – ανταλλακτικά OE, λύσεις επισκευής και κατάλληλα ειδικά εργαλεία. Στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα η προσφορά ενός κορυφαίου στην αγορά χαρτοφυλακίου, σχετικά με προϊόντα κιβωτίου ταχυτήτων, κινητήρα και πλαισίου, για επιβατικά οχήματα, ελαφρά και βαριάς χρήσης επαγγελματικά οχήματα, λεωφορεία και τρακτέρ – για χρήση σε όλες τις κατηγορίες και τα μοντέλα των οχημάτων. 

 
Περισσότερα για τις μάρκες μας